
فارس: بذر شنبلیله برای درمان دیابت مفید است همچنین مصرف این سبزی موجب کاهش قند خون میشود و به دیابتیها کمک میکند.
شنبلیله با نام علمی Trigonella foenum-graecum گیاهی از تیره پروانهداران است.
فواید شنبلیله
شنبلیله
دارای خواص اثر تقویتی، ملین، اشتهاآور، خلط آور و ضدتب، محرک جریان شیر و
کاهنده قندخون است همچنین این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن، فسفر و ویتامین
D است.
شنبلیله دارای مواد فسفره ،آهن و ازته است و تقویت کننده
لوزالمعده نیز است همچنین دستگاه هاضمه را به کار میاندازد و لاغریهای
مفرط را از بین میبرد.
شنبلیله به طور کلی شفا دهنده بیماریهای روحی و جسمی است و در قدیم شنبلیله برای مداوای بیماری قند به کار میرفته است.
شنبلیله به دیابتیها کمک میکند
فراز
مجاب، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار
بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» بیان میدارد: بذر شنبلیله برای
درمان دیابت مفید است. مصرف این سبزی موجب کاهش قند خون میشود و به
دیابتیها کمک میکند.
به گفته وی شنبلیه موجب تسکین علائم دیابت
مانند پرنوشی و پرادراری میشود همچنین شنبلیله ملین، اشتهاآور، خلط آور،
ضدتب و محرک افزایش شیر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید
بهشتی اضافه میکند: دانههای شنبلیله که مهمترین قسمت دارویی این گیاه
است با باز کردن مجاری عروق خون، از بروز سکته قلبی پیشگیری میکند.
مرتضی صفوی، متخصص تغذیه اظهار میدارد: شنبلیله یکی از سبزیهایی است که از ارزش غذایی بالای برخوردار است.
شنلیله کاهنده کلسترول خون است
این
متخصص تغذیه میگوید: شنبلیله خواص زیادی دارد که میتوان به کاهنده قند
خون، قابض، نرمکننده سینه، مقوی معده، قاعدهآور، ادرار آور و افزایش
دهنده شیر مادر اشاره کرد.
صفوی میافزاید: از دیگر خواص شنبلیله
میتوان به پایینآورنده کلسترول خون، تقویت قوای جنسی و خلط آور اشاره
کرد و استفاده زیاد از شنبلیله میتواند سمی باشد و زنان باردار نباید از
آن استفاده کنند.
منبع : عصر ایران . http://www.asriran.com/fa/news/175076